CERECUSOR amb la col·laboració de Associa't a la Festa, ha dissenyat una activitat online per tal de celebrar com cal les festes de la Mercè d'enguany. Conectat a la reunió de Zoom el proper dijous 24 de setembre a les 18h per gaudir amb nosaltres d'un gran conte de la mà de Manuel Arizaga, tot un expert en llengua de signes que serà interpretat simultàniament a la llengua catalana oral.

Tema: TALLER DE LLENGUA DE SIGNES CATALANA  - CONTACONTE
Hora: 24 sep 2020 06:00 PM 


Unirse a la reunió Zoom
https://us02web.zoom.us/j/84899725985?pwd=QzhLcTB2dU5rT0lWL2s2SlJXVkVpdz09

ID de reunió: 848 9972 5985
Codi d'accés: 261920

 

CERECUSOR organitza una visita guiada al Refugi 307 el pròxim 30 de setembre en grups reduïts de 8 persones cada mitja hora a partir de les 11:00h. Per a inscriure's contactar en Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
El Refugi 307 és un dels refugis antiaeris construïts durant la Guerra Civil amb l'objectiu de protegir a la població dels bombardejos indiscriminats que va sofrir Barcelona. El refugi va ser excavat gràcies al treball de molts veïns del barri del Poble Sec. El Refugi 307 de Poble Sec, és un dels més de mil que es van construir a Barcelona durant la Guerra Civil. És un bon exemple de la defensa passiva que va realitzar la ciutat durant aquest període. Consisteix en 200 metres de túnels amb una altura de 2'10 metres i una amplària que oscil·la entre els 1,5 i els 2 metres. Compta amb tres entrades d'accés, i va ser excavat gràcies a l'esforç de molts veïns que es van implicar en la seva construcció. Concebut per a protegir la població dels atacs aeris, el Refugi 307 s'ha recuperat i obert al públic per a mostrar la crueltat de les guerres i les seves conseqüències. Disposa de tres entrades d'accés al carrer Nou de la Rambla i té prop de 400 metres de túnels, amb una altura de 2,10 metres i una amplària que oscil·la entre 1,5 i 2 metres. El refugi comptava amb diverses estades: lavabos, font, infermeria, sala per a nens i llar, entre altres. El Refugi 307 és un dels millors exemplars de refugi construït a Barcelona i alhora es converteix en un autèntic memorial de la lluita per la supervivència i el desastre de les guerres.
 

El próxim 1 de febrer a les 19 h a CERECUSOR. Us hi esperem!

El millor regal de Nadal pels teus amics, familiars i coneguts! No et quedis sense! Diverses modalitats i preus.

Us deixem el nou programa del festival molt més visual i actualitzat perquè no us perdeu res.

Us deixem un petit avanç del que podreu veure en el festival. Ja queda molt poc! Reserveu la vostra plaça abans que s'esgotin!

Taller Intensiu de"Edició Cinematogràfica", impartit pel professor i cineasta sord Manuel Colinas Martin, titulat en Llicenciatura de Comunicació Audiovisual a la UCM i Graduat en Màster de Cinema i TV de la UC3M. Només necessitaràs un ordinador portàtil amb un programari d'edició i qualsevol càmera amb connexió usb que tinguis per casa.
17, 18 i 19 de gener de 2020. 15 hores de durada. Només 15 places!
Inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Informació i dubtes: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

Dissabte 30 de novembre a CERECUSOR realitzarem la Jornada sobre "La violència de gènere i generacions, una mirada des de la comunicació"

 

Us presentem el cartell oficial del festival LS Arts Visuals. 

Una part serà un concurs, properament publicarem les bases, però ja us avancem que serà d'arts visuals.

 

Bases del concurs 

Programa

Video signat:

 https://youtu.be/fkGWAdRMZyo

 

Ampliat el termini per a participar en el Festival LS Arts Visuals fins al 30 de novembre.

Afanyeu-vos si voleu participar i enviar les vostres creacions!


CERECUSOR té previst un viatge a La Provence, al sud de França, del 7 a l'11 d'octubre, amb pensió completa.

Les persones interessades poden apuntar-se fins el 15 d'abril. Per apuntar-se o sol·licitar informació, contacteu amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Aclarim alguns requisits i consells perquè envieu els vostres vídeos al festival LSarts Visuals.

Som-hi!, que encara hi ha temps!

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account