Aquest 7 de març, el CRC va organitzar activitats amb motiu del Dia Internacional de la Dona, en la qual es va convidar a la ponent Ixone Saenz, que va exposar una interessant conferència sobre "Per què fa falta el feminisme en la nostra societat?", en la qual van participar només dones. Després del menjar es van iniciar activitats culturals amb diferents i divertits jocs.
A la tarda es va realitzar una altra xerrada, oberta a participants masculins, en la qual es va exposar “El sostre de Vidre” impartida per María Ruíz i Jordina Roca, que van explicar una interessant xerrada sobre els problemes i dificultats de les dones, a ascendir a llocs de treball en igualtat de responsabilitats empresarials en organitzacions. També van exposar una xerrada sobre “Mansplaining” (homeexplicació) que tracta sobre l'influència masculina sobre la dona quan un home interromp a una dona per a explicar-li una mica de manera condescendent, pel simple fet d'assumir que ell té un millor maneig del tema que s'estigui tractant sense cap mena de prova, desacreditant a la seva interlocutora simplement pel seu gènere.
També es va realitzar una interessant xerrada sobre “Terminologia no sexista en LSC” a càrrec de Encarna Serrano, amb la participació dels assistents, sobre signes no masclistes.
Finalment, després dels jocs per grups, que van anar sent eliminats els que no aconseguien més puntuació, i es va emportar el premi el grup “Frida”, que va finalitzar amb el primer per a Lola Escuer i segon premi Encarna Muñoz.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account