Com cada any, CERECUSOR, col·labora amb l’Ajuntament de Barcelona per a celebrar unes Festes de la Mercè més inclusives i difondre la llengua de signes per tot el territori.

Enguany, ho celebrem amb un conta contes en LSC (interpretat al català oral), de la mà de Pedro Frigola, un dels nostres ponents més actiu i aclamat. No us ho podeu perdre!

Us esperem en Cotxeres de Sants el pròxim 24/09 a les 12h amb el vostres fills, amics i familiars, per a gaudir d'aquest acte commemoratiu per les festes de la Mercè 2021.

L'entrada és lliure i gratuïta i es compliran totes les normes sanitàries vigents.

Ens veiem allà!

El proper 1 d'octubre, Fundació Telefónica, en col·laboració amb CERECUSOR i altres entitats de sector, celebren el DIVT (Dia Internacional del Voluntariat Telefónica). 
Connecta't i descobreix tot el que es pot fer gràcies a la feina, esperit i la col·laboració dels seus voluntaris i voluntàries.

Ja tenim més informació sobre l'esperat Festival LSC-Art d'enguany i alguna sorpresa. Us enviem un vídeo de la presidenta de comitè del Festival LS.ART 2021:

 

🎬: https://drive.google.com/file/d/1K3OxSg6aDEE3aYMChbUDHyQ5r3qDY_F7/view?usp=sharing

 

¡Guardeu un dia a la vostra agenda per assistir a l'esdeveniment!

Fins aviat!

Ja tenim dates pel Festival d'Art en Llengua de Signes d'enguany. Es dura a terme els pròxims 5, 6 i 7 de desembre a l'Auditori del Caixa Forum Barcelona.
 
Esperem reserveu aquest dies per venir a gaudir de tan esperat esdeveniment!
 
Us mantindrem informats de totes les novetats del Festival LS.Art 2021 en endavant.
 

Dia 12 de juny a les 19h a Zoom. Recorrerem de la mà de l'historiador Pablo Colinas (LSE) aquesta relació política entre dos personatges, 
que guarden (salvant les distàncies), certes similituds amb la situació política i territorial actual. Vegem què va passar!

Us informem de que l'últim "ENTREVESTEL·LARS" ha canviat de data al pròxim 10 de juny a les 19:30h per Facebook Live i YouTube (amb interpretació a l'oral per Zoom*)
 
Us deixem cartel informatiu i esperem veure-us a tots a la cloenda d'aquest important i bonic projecte en commemoració del 80è aniversari de CERECUSOR, la vostra entitat.
 
*Accés a la interpretació a l'oral: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Seguim amb la celebració de l'80 aniversari de CERECUSOR! No et perdis el següent cicle d'entrevistes breus per FaceBook Live i Youtube. La interpretació oral es farà a través de Zoom. Sol·licitar l'enllaç a zoom a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Ens complau convidar-vos a celebrar el 80 aniversari de CERECUSOR!

El pròxim dia 25 de març, podreu gaudir del primer capítol del cicle d'entrevistes a persones sordes, que han transcendit en l'àmbit professional, esportiu, artístic... al llarg de tots aquests anys.

Esperem veure-us a tots en Facebook Live el pròxim 25 de març a les 19:30h.

Enguany celebrarem Papà Noel d'una forma diferent!

La Comissió d'Infantil i Família de CERECUSOR, ha preparat una celebració especial de Pare Noel per al dissabte 19 de desembre a les 19:00h.  La celebració es durà a terme a través de Zoom. Esperem que gaudiu de la proposta nadalenca. 

Inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Sol·licitar accés a la reunió online Zoom a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Jornada en LSE accessible a la llengua oral.

Co-organitzen CERECUSOR i FESOCA amb la participació de la CNSE.

Divendres que ve 27/11 continuem amb les conferències de les Jornades d'Igualtat i Violència de Gènere d'enguany. Aquesta ponència va especialment dirigida a professionals del sector, anirà a càrrec d'Alba Prado, tècnica responsable de l'àrea d'Igualtat de gènere i del servei ALBA de la CNSE. Conferència co-organitzada per FESOCA i CERECUSOR amb la participació de la CNSE. Accessible en llengua de signes i llengua oral. Interessat/as enviar email sol·licitant enllaç d'accés a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

CERECUSOR, en col·laboració amb FESOCA i el suport de la CNSE, organitza les Jornades d'Igualtat i Violència de Gènere, del 19 al 28 de novembre. Les Jornades es realitzaran mitjançant Zoom. Si t'interessa participar, envia un email sol·licitant accés a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Ens complau anunciar-vos un any més la Caminada Solidària per la Llengua de Signes, que enguany es realitzarà en modalitat virtual.


Enllaç d'inscripció 👉 https://forms.gle/NmV7xkVnYcEWKS2w5 us animem a compartir aquest esdeveniment amb les vostres famílies, amistats, i / o qualsevol persona que pugui estar interessada. Us esperem !!!!!!

Us convidem a gaudir de les Jornades d'Igualtat i violència de Gènere d'enguany, amb la conferència que impartirà Ixone Sáenz, dimecres 25 a les 19:30h mitjançant la plataforma Zoom: Dia Internacional de la Violència de gènere - La Violència de Gènere des d'una Perspectiva Global. Ixone, és científica de dades i professional de la cooperació Internacional i Educació emancipadora.

Jornades accessibles en llengua de signes i llengua oral.

Interessats enviar un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i us enviarem l'enllaç d'accés al més aviat possible.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account