El dissabte 18 de juny a les 18.00 h es realitzarà a la nostra sala d'actes una conferència amb tema "autolesions en l'infància, adolescència i joventut" impartida per Angel Cabezas i organitzada per la Comissió de Joventut.

Després de la conferència es farà un Kahoot. No dubteu en assistir. Aquí us espere!

Ens complau informar-vos de les conferències "GESTIÓ I CONTROL EMOCIONAL" i "IMPACTE DE LA COVID EN EL TREBALL JUVENIL I LA SALUT MENTAL" a càrrec d'Ángel Cabeza i Anna Iglesias, que tindran lloc a la nostra sala d'actes el proper dissabte 28 de maig a les 18.00 h.

Inscriu-te al nou taller de Dibuix amb Edgar Murillo a CERECUSOR. Et deixem tots els detalls en aquest divertit vídeo que ell mateix ha creat:

https://drive.google.com/file/d/1BB0vARKxeykhi3Qm6bdQjNuQ4WCBsISu/view?usp=sharing

No t'ho perdis Pinta molt bé!

Des de CERECUSOR us convidem a participar i a puntar-vos al Club de Lectura. Seran 5 sessions del 27 d'abril al 25 de maig. 

Ens agradaria convidar-vos a la conferència que es realitzarà a la nostra sala d'actes el dissabte 23 d'abril a les 18 h, es tractarà el tema dels beneficis de les herbes aromàtiques i espècies que poden ajudar a la nostra salut de la mà de la més que experta i catedràtica Nuria Baguena. És tot un honor poder comptar amb ella i tot el que ens pot explicar en un dia tan bonic com el de Sant Jordi en el que CERECUSOR estarà venent llibres, flors i celebrant amb tallers i conferències la Diada.

INSCRIPCIONS:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

SOCIS: GRATIS

NO SOCIS: 10€

Us presentem l'esdeveniment del projecte final dels nostres alumnes de llengua de signes. El dia 26 de març a les 18h conectat a Zoom i gaudeix de les seves creacions en directa amb nosaltres. Per accedir demana inscripció gratuita a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Ens alegra informar-vos de la pròxima activitat que la comissió d'igualtat està preparant per al 12 de març.

Vídeo informatiu: https://drive.google.com/file/d/11guazrplfd3k-dvd0lfyumsoyk2ltj6j/view?usp=sharing

INSCRIPCIONS: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
XERRADES:
Socis: gratis
No socis: 10€

MENJAR: 15€ (socis i no socis)
Data límit: 10 de març


Esperem la vostra participació!

Després de rebre moltes sol·licituds, CERECUSOR ha decidit crear aquest esperat curs / taller "Club de Lectura en LSC" que s'iniciarà aquest 26 de gener. No perdis l'oportunitat d'aprendre i debatre amb les professionals en comunicació Mónica Antón, Carlota Boronat, Alicia Sort, i més!

Prova la primera classe gratuïta i queda't aprenent amb nosaltres!

Per a més info i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Desde CERECUSOR s'organitza una xerrada i taller amb tema de desigualtat de gènere i amb l'objectiu de desfer-nos d'idiologies imposades socialment i refer-nos d'una manera més actual i igualitaria. 

SOCIS: GRATIS

NO SOCIS: 10€

Vídeos informatius: 

https://drive.google.com/file/d/1egHHhslt8lzrTXTVG6hQ10t2cbc59XWm/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1tzEcafhTAFlwcNPM8Q-jqSDypkuVI_NF/view?usp=sharing 

Si us interessa assistir enviar mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del 16 de desembre.

Us esperem!

 

El 12 de febrer hi haurà una xerrada / taller organizada per la Comisió d'Igualdad de CERECUSOR. Parlarem sobre la comunitat LGTBIQA+ (nous conceptes generals sobre identitat de gènero).
 
SOCIS GRATIS 
NO SOCIS 10€
 
AFORO MÀXIM: 50 PERSONAS
 
 
!Animeu-vos a participar y a aprendre amb nosaltres!

A causa de la situació actual de contagi i restriccions vigents el taller de feminismes i generacions s'ajorna fins a nou avís. 

Després de moltes sol·licituds, CERECUSOR ha decidit continuar amb el Taller d'Escriptura Expressiva, aquest cop, en format online. Té un màxim de 15 places. Aprofiteu a apuntar-vos! La primera sessió és GRATIS!

Ja tenim la primera activitat del pròxim any preparada. Ixone Saenz, una feminista activa i formada al tema, ens oferirà aquest taller a l'entitat el 15 de gener de 2022 a les 17:30h. 
 
Us animem a participar i a assolir així un món més igual, agradable i just per tots i totes.
 
Més informació al vídeo:
INSCRIPCIONS i PREUS:
- Socis: gratis
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (nom i cognoms + taller feminismes dia 15)
 
- No socis: 10€
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. + adjuntar comprovant de pagament
IBAN ES67 2100 0856 9202 0058 1528 
Concepte: nom i cognoms + taller feminismes dia 15
 
¡Us esperem!
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account