Dia 12 de juny a les 19h a Zoom. Recorrerem de la mà de l'historiador Pablo Colinas (LSE) aquesta relació política entre dos personatges, 
que guarden (salvant les distàncies), certes similituds amb la situació política i territorial actual. Vegem què va passar!

Us informem de que l'últim "ENTREVESTEL·LARS" ha canviat de data al pròxim 10 de juny a les 19:30h per Facebook Live i YouTube (amb interpretació a l'oral per Zoom*)
 
Us deixem cartel informatiu i esperem veure-us a tots a la cloenda d'aquest important i bonic projecte en commemoració del 80è aniversari de CERECUSOR, la vostra entitat.
 
*Accés a la interpretació a l'oral: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Seguim amb la celebració de l'80 aniversari de CERECUSOR! No et perdis el següent cicle d'entrevistes breus per FaceBook Live i Youtube. La interpretació oral es farà a través de Zoom. Sol·licitar l'enllaç a zoom a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Ens complau convidar-vos a celebrar el 80 aniversari de CERECUSOR!

El pròxim dia 25 de març, podreu gaudir del primer capítol del cicle d'entrevistes a persones sordes, que han transcendit en l'àmbit professional, esportiu, artístic... al llarg de tots aquests anys.

Esperem veure-us a tots en Facebook Live el pròxim 25 de març a les 19:30h.

Ens complau anunciar-vos un any més la Caminada Solidària per la Llengua de Signes, que enguany es realitzarà en modalitat virtual.


Enllaç d'inscripció 👉 https://forms.gle/NmV7xkVnYcEWKS2w5 us animem a compartir aquest esdeveniment amb les vostres famílies, amistats, i / o qualsevol persona que pugui estar interessada. Us esperem !!!!!!

Enguany celebrarem Papà Noel d'una forma diferent!

La Comissió d'Infantil i Família de CERECUSOR, ha preparat una celebració especial de Pare Noel per al dissabte 19 de desembre a les 19:00h.  La celebració es durà a terme a través de Zoom. Esperem que gaudiu de la proposta nadalenca. 

Inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Divendres que ve 27/11 continuem amb les conferències de les Jornades d'Igualtat i Violència de Gènere d'enguany. Aquesta ponència va especialment dirigida a professionals del sector, anirà a càrrec d'Alba Prado, tècnica responsable de l'àrea d'Igualtat de gènere i del servei ALBA de la CNSE. Conferència co-organitzada per FESOCA i CERECUSOR amb la participació de la CNSE. Accessible en llengua de signes i llengua oral. Interessat/as enviar email sol·licitant enllaç d'accés a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

CERECUSOR, en col·laboració amb FESOCA i el suport de la CNSE, organitza les Jornades d'Igualtat i Violència de Gènere, del 19 al 28 de novembre. Les Jornades es realitzaran mitjançant Zoom. Si t'interessa participar, envia un email sol·licitant accés a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

CERECUSOR organitza una visita guiada al Refugi 307 el pròxim 30 de setembre en grups reduïts de 8 persones cada mitja hora a partir de les 11:00h. Per a inscriure's contactar en Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
El Refugi 307 és un dels refugis antiaeris construïts durant la Guerra Civil amb l'objectiu de protegir a la població dels bombardejos indiscriminats que va sofrir Barcelona. El refugi va ser excavat gràcies al treball de molts veïns del barri del Poble Sec. El Refugi 307 de Poble Sec, és un dels més de mil que es van construir a Barcelona durant la Guerra Civil. És un bon exemple de la defensa passiva que va realitzar la ciutat durant aquest període. Consisteix en 200 metres de túnels amb una altura de 2'10 metres i una amplària que oscil·la entre els 1,5 i els 2 metres. Compta amb tres entrades d'accés, i va ser excavat gràcies a l'esforç de molts veïns que es van implicar en la seva construcció. Concebut per a protegir la població dels atacs aeris, el Refugi 307 s'ha recuperat i obert al públic per a mostrar la crueltat de les guerres i les seves conseqüències. Disposa de tres entrades d'accés al carrer Nou de la Rambla i té prop de 400 metres de túnels, amb una altura de 2,10 metres i una amplària que oscil·la entre 1,5 i 2 metres. El refugi comptava amb diverses estades: lavabos, font, infermeria, sala per a nens i llar, entre altres. El Refugi 307 és un dels millors exemplars de refugi construït a Barcelona i alhora es converteix en un autèntic memorial de la lluita per la supervivència i el desastre de les guerres.
 

Us convidem a gaudir de les Jornades d'Igualtat i violència de Gènere d'enguany, amb la conferència que impartirà Ixone Sáenz, dimecres 25 a les 19:30h mitjançant la plataforma Zoom: Dia Internacional de la Violència de gènere - La Violència de Gènere des d'una Perspectiva Global. Ixone, és científica de dades i professional de la cooperació Internacional i Educació emancipadora.

Jornades accessibles en llengua de signes i llengua oral.

Interessats enviar un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i us enviarem l'enllaç d'accés al més aviat possible.

 ENLLAÇ A LA TROBADA: https://us02web.zoom.us/j/87293915475?pwd=N25jcEllNmVGT0hJbjhVa29VMnd3QT09

El dia 2 d'octubre és el Dia Internacional del Voluntari de Telefònica i CERECUSOR, amb el suport de Fundación Telefónica, ha preparat un event online per a que pugueu gaudir-ho i aprendre amb nosaltres sobre el voluntariat i els seus beneficis, no només per a qui ho rep, si no també pèr a qui ho exerceix. L'activitat consta de tres parts:

- 1a part 18:00 h - Conta contes online en LSC interpretat a la llengua oral.

- 2a part 18:30h - Joc interactiu Kahoot (hauràs d'instal·lar al teu telèfon/tablet/ordinador l'app Kahhot per participar des de casa)

- 3a part 19:30 h - Entrevista a diferents voluntaris que han format part del projecte per tal d'entendre les seves motivacions i els beneficis que els aporta realitzar tan bonica i necessària tasca.

 

Sol·licitar accés a la reunió online Zoom a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Jornada en LSE accessible a la llengua oral.

Co-organitzen CERECUSOR i FESOCA amb la participació de la CNSE.

CERECUSOR amb la col·laboració de Associa't a la Festa, ha dissenyat una activitat online per tal de celebrar com cal les festes de la Mercè d'enguany. Conectat a la reunió de Zoom el proper dijous 24 de setembre a les 18h per gaudir amb nosaltres d'un gran conte de la mà de Manuel Arizaga, tot un expert en llengua de signes que serà interpretat simultàniament a la llengua catalana oral.

Tema: TALLER DE LLENGUA DE SIGNES CATALANA  - CONTACONTE
Hora: 24 sep 2020 06:00 PM 


Unirse a la reunió Zoom
https://us02web.zoom.us/j/84899725985?pwd=QzhLcTB2dU5rT0lWL2s2SlJXVkVpdz09

ID de reunió: 848 9972 5985
Codi d'accés: 261920

 

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account