El millor regal de Nadal pels teus amics, familiars i coneguts! No et quedis sense! Diverses modalitats i preus.

CERECUSOR organitzem un taller d'escriptura creativa a partir del dia 7 de maig impartit per Alexandra Navarrete. El curs s'impartirà els dimarts de 19.00 a 20.00 de la tarda i durarà 8 sessions.

Si voleu més informació sobre el curs, o apuntar-vos, heu d'escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Interessantíssim taller impartit per Manuel Colinas en CERECUSOR.

 

Voleu fer un tastet de llengua de signes? Al setembre organitzem tres taller gratuïts.

Heu d'escollir dia:

Dimecres 18 de 18:00 a 20:00

Dijous 19 de 10:00 a 12:00

Divendres 20 de 18:00 a 20:00

 

Si voleu participar en algun dels taller ens heu d'escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant el dia escollit i us enviarem la fitxa d'inscripció.

 

Animeu-vos!!!

Els dimarts de 17:30 a 18:30 tenim un curs de ball, estil country.

Aprenem els pasos bàsics d'aquest ball de la mà de Sara Cañas, professora de dança i estudiant de doctorat en llengua de signes catalana. 

No et perdis els nostres cursos. Informat i comparteix-ho amb els teus amics i amigues. T'esperem a CERECUSOR!

 

Al CERECUSOR organitzem cursos de llengua de signes en modalitat presencial i online. Aviat penjarem tots els detalls!

 

Cursos oficials i reconeguts pel Departament d'Educació com a cursos de formació permanent per al personal docent. Certificats per la Federació de Persones Sordes de Catalunya. 

Aquesta activitat formativa ha rebut el reconeixement de formació d'interès en serveis socials concedit pel Departament de treball, afers socials i famílies. 

 

Si voleu més informació sobre el curs, o apuntar-vos, heu d'escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account