ÉS UN ORGULL PRESENTAR A LA NOVA JUNTA DIRECTIVA DE CERECUSOR. ALGUNS CÀRRECS ES MANTENEN, ALTRES CANVIEN EN FUNCIONS I, EVIDENTMENT, S’AFEGEIXEN NOVES INCORPORACIONS. GRÀCIES A TOTS ELS SOCIS I SÒCIES QUE HO HAN FET POSSIBLE I QUE LLUITEN DIA A DIA AL COSTAT DE L'ENTITAT, PER SUPRIMIR LES BARRERES D'ACCÉS A LA INFORMACIÓ I LA COMUNICACIÓ, ENTRE MOLTS ALTRES OBJECTIUS PILARS DE LA NOSTRA ENTITAT. SEGUIM TREBALLANT EN EQUIP PER FER UNA CIUTAT ENCARA MÉS INCLUSIVA, JUSTA I ACESILE PER A TOTS / ES ELS SEUS CIUTADANS / ES

Ens il·lusiona i omple d'orgull informar que Encarna Muñoz, membre de la Junta Directiva de CERECUSOR, ha estat escollida de nou com a representant de les persones amb discapacitat auditiva a l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de Barcelona. Enhorabona Encarna i felicitats als votants i a l'IMPD per tan bona elecció!

Desde CERECUSOR celebrem que avui és el dia internacional dels intèrprets i traductors. Aprofitem per agraïr-los la seva tasca!

Encarna Muñoz: "És inadmissible que les persones sordes estiguem a la cua del progrés social i accessibilitat"

 

Entrevista publicada a Xarxanet el passat divendres 25/09/2020, de la mà del periodista Carlos Faneca.

Enllaç a l'entrevista completa aquí:

https://xarxanet.org/comunitari/noticies/encarna-munoz-es-inamissible-que-les-persones-sordes-estiguem-la-cua-del-progr-0

Disposem algunes unitats per a repartir entre amics i familiars oïdors de persones sordes sòcies del CRC. Han estat confeccionades de manera voluntària per les costureres de ConsellxRep i lliurades gràcies als Mossos del Districte de Ciutat Vella. La gestió del projecte ha estat possible gràcies a Aurora Madaula. Si ets interessat envia un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i t'informarem de com obtenir-la.

Des del CRC facilitem aquesta informació per als socis i sòcies que tinguin el seu domicili en alguna de les tres zones. 

 

El passat 24 de juliol es va realitzar una reunió entre l'Alcalde de Premià de Dalt, el Sr. Josep Triadó i Bergés i el president del CERECUSOR, el Sr. Josep Boronat Guindal. L'objectiu de la trobada va ser la signatura del contracte de col·laboració entre les dues entitats, amb la durada d'un any, per facilitar l'accessibilitat a la comunicació de les persones sordes que viuen a Premià de Dalt. 
Van estar presents a la reunió, per part de l'Ajuntament, la Regidora d'Acció Social, la Sra. Isabel Sola Ruíz i la Sra. Núria Asensio, coordinadora de Treball Social, i per part del CRC, la Secretària General, la Sra. Encarna Muñoz, y també els acompanyaven la Sra. Josefina Fuxet, veïna d'aquesta població i el Carlos Gandoy.
Des del CRC agraïm la sensibilitat de l'alcalde i el seu gabinet, per proporcionar el servei d'interpretació d'LSC a qualsevol activitat lúdica municipal, així com els serveis d'ILS que sol·licitin les persones sordes que viuen al municipi: gestions municipals, mèdiques, jurídiques, serveis socials, etc.

Les persones sordes sol·licitaran el servei al CRC i l'Ajuntament abonarà el cost realitzat, així com també, des del municipi ho sol·licitaran al CRC per les seves activitats culturals i lúdiques. 
El CRC continua treballant per garantir que l'accessibilitat a la comunicació sigui un dret en igualdad d'oportunitats de tots els ciutadans amb discapacitat auditiva, que siguin socis i sòcies de la seva entitat i visquin a altres poblacions de la província de Barcelona.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account