El passat 24 de juliol es va realitzar una reunió entre l'Alcalde de Premià de Dalt, el Sr. Josep Triadó i Bergés i el president del CERECUSOR, el Sr. Josep Boronat Guindal. L'objectiu de la trobada va ser la signatura del contracte de col·laboració entre les dues entitats, amb la durada d'un any, per facilitar l'accessibilitat a la comunicació de les persones sordes que viuen a Premià de Dalt. 
Van estar presents a la reunió, per part de l'Ajuntament, la Regidora d'Acció Social, la Sra. Isabel Sola Ruíz i la Sra. Núria Asensio, coordinadora de Treball Social, i per part del CRC, la Secretària General, la Sra. Encarna Muñoz, y també els acompanyaven la Sra. Josefina Fuxet, veïna d'aquesta població i el Carlos Gandoy.
Des del CRC agraïm la sensibilitat de l'alcalde i el seu gabinet, per proporcionar el servei d'interpretació d'LSC a qualsevol activitat lúdica municipal, així com els serveis d'ILS que sol·licitin les persones sordes que viuen al municipi: gestions municipals, mèdiques, jurídiques, serveis socials, etc.

Les persones sordes sol·licitaran el servei al CRC i l'Ajuntament abonarà el cost realitzat, així com també, des del municipi ho sol·licitaran al CRC per les seves activitats culturals i lúdiques. 
El CRC continua treballant per garantir que l'accessibilitat a la comunicació sigui un dret en igualdad d'oportunitats de tots els ciutadans amb discapacitat auditiva, que siguin socis i sòcies de la seva entitat i visquin a altres poblacions de la província de Barcelona.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account